Nyheter

Välkomna till Rosabollen.se

Rosabollen är en supporterklubb till Sveriges bästa bandylag, IFK Nässjö. Här kan du läsa matchreferat, läsa bloggar om IFK, se bilder från säsongens hemmamatcher och mycket annat.

Vår förhoppning är att sidan ska vara levande under säsongen och att du ska kunna hitta allt du vill veta om IFK här. Vi tycker att det är viktigt att dambandyn får den uppmärksamhet som den förtjänar och det ska vi försöka göra vårt bästa för att ge den.

Väl mött på Vallen!
//Rosabollen

Laget

Matcher

Matchrapport från Elitrapport.se
DatumTidHemmalagBortalagResultat

Här finns en kalenderfil som innehåller datum för alla matcher att ladda ner. ics

Välkommen att kontaka oss


Fredrikfiddelino(a)rosabollen.se
Martinmartin(a)rosabollen.se

Medlem


När detta skrivs har vi kommit in i augusti månad och i dagarna har Rosabollen existerat i ett helt år. Under sommaren har vi som bekant bestämt oss för att organisera oss lite. Detta medför en medlemsavgift för att vår kära lilla förening ska kunna gå runt. Det är för att vi helt enkelt inte har råd att sköta Rosabollen utan en medlemsavgift för tro det eller ej, supporterklubbar kostar pengar.

Så om DU vill vara med och stödja Rosabollen kan du nu bli stolt medlem. För den lilla summan 150 kr blir du medlem över säsongen 2010/2011, då får du även en fantastisk IFK Nässjö-mössa modell 2009.

Hur gör du då för att bli medlem? Jo du kontaktar antingen mig (Fredrik) eller Martin. Du kan välja att göra det på våran mail som du hittar här på hemsidan eller så ringer du:

Fredrik: 070-2521129
Martin: 070-3103200

Vi har tagit fram en halsduk och en mössa och de finns nu till försäljning vid alla hemmamatcher. Det går också bra att kontakta oss via mail.

Priset är 120 kr för halsduken och 100 kronor för mössan. Köper ni både mössa och halsduk kostar det 200 kr.

Våga visa vilket lag du håller på!

Bilder


stäng<<>>