Så har äntligen spelprogrammet kommit

Sin vana trogen släpper Bandyförbundet spelprogrammet så sent som möjligt men nu är det här!

25/11 börjar NIF borta mot Sunvära SK innan det är dags för hemmapremiären i Stinsen Arena mot Västerstrands AIK 2/12. Matcherna spelas söndagar och avslagstid är i båda fallen 13:00.

Resten av säsongen ser ut som följer:
9/12 Villa – Lidköping BK borta
16/12 Skirö AIK hemma
30/12 Skirö AIK borta
13/1 Mölndal BK hemma
20/1 Sunvära SK hemma
27/1 Västerstrands AIK borta
3/2 Villa – Lidköping BK hemma
24/2 Mölndal BK borta

Vi ses i Stinsen Arena!
Martin

Serieindelning

Damernas division 1 södra avgörs mellan: Mölndal Bandy, Sunvära SK, Villa Lidköping BK, Nässjö IF, Skirö AIK och Västerstrands AIK . Säsongen är uppdelad i fem dubbelmöten och alltså totalt tio matcher.

Kvalspel till damallsvenskan 2013/14sker sedan mellan 1an i Södra mot 1an i Norra, 7an i Allsvenskan mot 1an i Södra, 1an i Norra mot 7an i Allsvenskan. De två bästa lagen går därefter till Allsvenskan.

Martin

Rosabollen är back on track!

Äntligen är vi tillbaka. Efter en säsongs uppehåll på grund av IFK Nässjös nedläggning så kan vi med glädje meddela vår återkomst till dambandyvärlden. Eftersom Nässjö IF beslutat att ställa upp med ett lag i division 1 södra i år så kommer vi helhjärtat att stödja tjejerna i Stinsen Arena.

Just nu pågår arbetet med att förvandla vår föreningen vad gäller, logga, färger och så vidare vilket vi hoppas hinna klart med till säsongspremiären.

Så ni som har hängt kvar. Välkomna tillbaka 🙂

Fredrik