Is this thing still on?

Hej hallå!

Nu är det en väldans massa dagar sedan vi skrev något här och det har en väldigt enkel förklaring som stavas spelschema. Det har helt enkelt varit ett orimligt långt speluppehåll och sedan den senaste hemmamatchen så har inte rosabollen medverkat vid några matcher då tiden för att åka på bortamatcher inte riktigt funnits den här säsongen, sorgligt men sant. Den här säsongen har rosabollen faktiskt inte närvarat vid en enda bortamatch vilket inte har hänt sedan 2009-isch. Men livet måste gå vidare någon gång och jobb, andra fritidsengagemang etc har tagit vår tid.

Vår kärlek till den ädla sporten och IFK Nässjö har däremot inte minskat och vem vet, till nästa säsong kanske vi är tillbaka med full kraft?

Det är tyvärr så att idag tog säsongen slut för NT Bandy, efter en riktigt fin höst så hade tjejerna svårt att hitta formen efter jul och nyår vilket har inneburit att vi halkat allt längre ner i tabellen och idag när tabellen summerades så återfanns NT Bandy på femte plats, det innebär att tjejerna får hänga skridskorna på kroken och invänta hösten.

Seriesegrare denna säsong blev Västerås SK som har gått som ett ånglok genom serien och slutar helt välförtjänt på första plats. Övriga slutspelslag blir Sandvikens AIK, Kareby IS och Hammarby IF. Rosabollen tror att det bäddar för mycket spännande matcher och vi önskar alla deltagande lag stort lycka till. Men ni vet ju att rosabollen har en personlig favorit i Charlotte Selbekk och vi hoppas givetvis att hon åtminstone får återse Tele 2 Arena även denna säsong.

Så, till vi bestämmer oss för att uppdatera igen så önskar vi er en trevlig vår och sommar, på återseende i höst!

Just ja, jag höll på att glömma. I dagarna tecknade rosabollen ett avtal med ett innebandylag i staden vilket innebär att grabbarna kommer att spela under namnet Rosabollen IBF under sommarens utomhusturneringar, kanske kommer vi vara där för att avge rapport.

/Fredrik