En sommar har passerat…

…och mycket har hänt i den lilla värld som kallas dambandy. När vi skrev det sista riktiga inlägget den 10:e mars kunde vi föga ana att vi nu i slutet av september skulle sitta här med IFK Nässjö-skölden närmast hjärtat. Vi har varit ganska upptagna med att försöka hjälpa till så gott vi kunnat att starta upp IFK Nässjö igen (mest Martin faktiskt, Fredrik har oftast bara fikat under mötena) och därför har det exempelvis inte delats ut något pris till årets spelare och vi har inte heller skrivit en avslutande text över säsongen.

Just nu känns det lite meningslöst och vi väljer därför att vända blad och satsa framåt inför säsongen 2015/16 där vårt fabulösa IFK Nässjö för första gången kommer glida ut i Stinsen Arena. Dock kommer Rosabollens åtaganden att se något annorlunda ut den här säsongen, nästa helg åker Fredrik och Martin på matchsekretariatutbildning i Örebro och vi kommer tillbringa hemmamatcherna nere i sekretariatet. IFK Nässjö är som bekant en liten förening och det går helt enkelt inte med samvete stå kvar på ståplats som vi gjort tidigare. Däremot kommer vi fortsätta hålla låda på bortamatcherna under hela säsongen, med början i Edsbyn under World Cup om två helger.

Det är väl för härligt att säsongen närmar sig?

Nästa gång rapporterar vi från bandybyn och vi ska försöka ge er en så korrekt och ovinklad skildring av matcherna som möjligt 😉

//Martin och Fredrik