Säsongen 2014/2015 har dragit igång!

Idag skrinnade tjejerna ut på Stinsens parkett för första träningsmatchen för i år, och Surte stod för motståndet. Laget har varit igång med nye tränaren Kenny Bohman de senaste veckorna och såg verkligen spelsugna ut idag, särskilt i första halvlek när NIF Dam gjorde ett tidigt ryck och i stort sett avgjorde matchen redan innan paus.

I andra halvlek tryter orken något hos tjejerna men insatsen är ytterst stabil och lovar gott inför säsongen.

Även Rosabollen är tillbaka, dock med stort manfall under dagens match vilket resulterade i kaffedrickande, korvätande och allmänt slappt beteende. Men vi lovar att vara tillbaka i gammalt gott slag till säsongsstarten.

Värt att notera för dagen var att Ebba Fridlund stod för en mycket bra insats i mål, ordentligt svettiga räddningar emellanåt. Felicia Haegerstam spelade med stort hjärta som vanligt vilket vi uppskattar enormt. Äh, varför inte berömma hela laget, fortsätt så här tjejer!

Inlägget är starkt ringrostigt efter en hel sommar utan bandy. Så till nästa match ska vi komma ihåg att göra lite minnesanteckningar från matchen istället för att dricka kaffe och äta korv. Men tjejerna närmar sig matchform och det gör vi också, så till nästa gång. Ha det gott, njut av höstsolen!

//Fredrik och Martin