Här blev det tyst…eller grattis Ebba och Sanna!

Säsongen har varit över någon vecka, en blandning av bandykoma och vardagsliv har gjort att vi inte har avslutat säsongen som vi borde. Dels ska det komma en arenarankning från rosabollen kring arenorna men kanske också en liten säsongsavslutande text. Men i utvecklingssamtalstider är det inte särskilt aktuellt att hinna med det, ni får helt enkelt hålla er till tåls.

Dock måste veckans stora nyhet kommenteras, för igår plingade det till i telefonen och undertecknad fick se att vår eminenta målvakt Ebba Fridlund blivit nominerad till årets junior i svensk dambandy och Sanna Gustafsson blivit nominerad till årets flickspelare. Enligt en enkel rosabollare är det ytterst välförtjänta nomineringar där Ebba och Sanna många gånger i vinter varit bland våra bästa spelare, Ebba med sina fantomräddningar som hållit oss kvar i matcherna och Sanna som blev vår bästa målskytt med åtta mål.

Både Ebba och Sanna har tuff konkurrens i respektive nomineringsgrupp men vi hoppas och tror att vi ska få fira tjejerna efter helgens finaler. Rosabollen har inte lagt ner säsongen ännu för på lördag åker vi till Stockholm för att avnjuta SM-finalerna och man kan ju inte låta bli att hoppas på att rosabollen-favoriten Charlotte Selbekk ska kliva in på Tele 2 Arena och finta upp ett par AIKare på läktaren. Givetvis önskar rosabollen alla före detta IFKare lycka till på lördag, det finns som bekant en hel del IFK Nässjö-bekantingar på planen då Hanna Dahlström, Hanna Brusberg, Lovisa Elovsson, Matilda Johansson (jag har säkert glömt någon) deltar.

Men tills ni hör från oss igen, keep calm and love bandy!