Äntligen ispremiär!

Sommaren har försvunnit i rasande fart och nu sitter jag här och ser höstlöven falla i ett regnigt Växjö, men trösten finns i att det inom en snar framtid är dags för bandy igen. Tjejerna gick nämligen på is igår i Stinsen Arena och det var med en hel del nya ansikten på plan. Nässjö har lyckats värva in sex spelare inför säsongen, ett flertal från nyligen nedlagda Tranås BoIS samt en tjej från storsatsande Skirö AIK.

Målvakter: Ebba Fridlund (Tranås BOIS) och Kajsa Skarheden (Skirö AIK)

Utespelare: Emelie Åkerlund och Kajsa Johansson (Åtvidaberg), Celine Blomé (Ronneby) samt Elin Hallén (Tranås BoIS).

Vi i Rosabollen är givetvis mycket glada att se så många nya ansikten i truppen. Men vi är också väldigt glada att merparten av fjolårets stomme har valt att stanna kvar hos oss i Nässjö. Jag talar för hela Rb när jag säger att november kan inte komma snabbt nog, ge oss bandy nu!
Som det ser ut nu kommer Rosabollen göra sin årsdebut i F17-World Cup som ska gå av stapeln första helgen i november i Stinsen Arena. Då ska vi försöka ge vårt stöd till di blåe så gott vi kan. Vi har även en förhoppning om att kunna trycka upp nya rosabollen-halsdukar inför säsongen, så finns det intresse av att köpa en sådan, hör av Er till Fredrik eller Martin.

Till dess, lev och må väl! FORZA NÄSSJÖ