Eftersnack VAIK – NIF

Vi trodde på en tuff, jämn och oviss match där det skulle vara kamp om varje boll. Istället blev det Mathilda Söderströms show! Söder som haft svårt att få bollen i mål under säsongen kom ut och plockade ner lyror, passade och sköt som om hon aldrig gjort annat. Målpotten stannade till sist på fem mål för Söder som dock hade bud på flera under matchen. Det var aldrig något snack om vem som skulle vinna matchen utan Nässjö tog kommandot omgående och totalt körde över motståndet. Hela laget förtjänar beröm för sitt spel under söndagen.

För oss tillresta supportrar värmde det särskilt att se syskonen Skiöld prestera lika bra som tidigare matcher under 2013. Emilia Pramler fortsätter att imponera och klev fram ordentligt mot VAIK, Johanna Ekenstierna gjorde även hon en gedigen insats. Listan kan göras lång på vilka spelare som ska ha beröm för söndagens match, Elina Bergvall, Lina Wetter, Sara Levén, Josefin Fager, ja vi kan hålla på hela kvällen med omnämnanden. Men vi sammanfattar det istället till, förbannat bra jobbat tjejer!

Dagens tre stjärnor:
*** Mathilda Söderström
** Marie Eliasson
* Sandra Skiöld

Veckans hedersomnämnande: Hela laget för en stabil och väl genomförd match. Det var svårt att ge ut stjärnor idag då alla verkligen var på tårna och gav allt i alla lägen. Starkt jobbat tjejer!

Tingvalla Isstadion – När du för en dag vill uppleva hur Östeuropa såg ut 1968:
+ Bra akustik.
+ Retro känsla a la Sovjet..got to love it!
– Inget inträde (men halva potten på de 29 matchbladen för 20 kr/st)
– Publiksiffran! 40 personer är uselt.
– Ingen kiosk.
– Sur VAIK-supporter bredvid oss.

Nästa söndag är det dags för sista hemmamatchen. Allt under 150 pers är dåligt!
Hör ni det Nässjöbor?

Author: Martin