Eftersnack Villa/Lidköping – NIF

Rosabollen hade idag ledigt från bandy och roade sig på andra håll medan våra tjejer åkte till Vänerns strand för att möta Villa/Lidköping. I Nässjö saknades också Lina och Marie så flera unga tjejer fick debutera samtidigt som man stuvade om lite i laget. Nässjö tog ändå en stabil seger med 9-0 efter ha haft ledningen med 4-0 i halvtid.

Elina Bergvall gick upp och tog Linas plats, vilket skulle visa sig vara ett genidrag. Elina gjorde en kanonmatch och satte också tre bollar i nätet bakom Villas/Lidköpings målvakt. På mitten visade också Sandra att hon har en grym spelförståelse och verkligen kan styra spelet. Hennes rutin är nyttig nu när flera yngre tjejer är på väg in i laget.

Våra yngre tjejer som fick chansen gjorde alla bra insatser och visade att de vill vara med och kämpa om platser i laget. Både Sanna och Ida fick också göra sina första mål i serien så Rosabollen vill passa på att gratulera lite extra.

Även om det på pappret var en relativt enkel match måste vi ge beröm till laget för ett väl utfört jobb. Att hålla tätt bakåt och göra nio mål framåt visar på styrka. Vi ser fram emot nästa helg då det är dags för derby mot Skirö!

Sara fick ett fult rapp som träffade olyckligt på halsen och hon svimmade av ett par gånger. Efter ambulanstransport till lasarettet för undersökning fick hon ändå åka hem och vila upp sig. Tur i oturen att det vara Sara som fick smällen då det är segt virke i henne och familjen har klippkort på samtliga akutmottagningar i Sverige  😉 Krya på dig snabbt nu Sara, vi behöver dig mot Skirö!

Dagens tre stjärnor:
*** Elina Bergvall
** Sandra Skiöld
*  Mathilda Söderström

Veckans bubblare:
Ida Zetterström och Sanna Gustafsson

Author: Martin