Inför Sunvära SK

Klockan 13:00 i morgon är det avslag hemma i Stinsen Arena och Sunvära står för motståndet. Sist vi möttes var i premiären på Sjöaremossen och då vann NIF efter en match i hällregn. Förhållandena i Stinsen lär bli mycket bättre även om väderleksrapporten säger att det hade kunnat bli en fantastisk bandydag även ute i morgon.

Vi förväntar oss att NIF ställer ett bra lag på banan med mycket rutin samtidigt som vi gärna ser mer av de unga tjejerna. Senast visade Pramler på riktigt bra spel i första halvlek och Sanna spelade riktigt bra stora delar av matchen. Om några år kan de vara våra nya stora stjärnor!

Inför avslutningen av serien ser det ut som att målskillnaden kommer vara mycket viktig så vi hoppas på bättre skärpa än senast. Då fanns chansen att sätta ytterligare 7-8 mål men avsluten blev inte vad de borde varit så vi hoppas på bättring.

Skirö vann sin match under lördagen och gjorde 6-2 på VAIK hemma i SAPA. De avslutar nu med tre bortamatcher mot Villa, Mölndal och Sunvära och har också 29 plusmål i dagsläget. NIF har Sunvära och Villa kvar hemma och VAIK samt Mölndal kvar borta. Dessutom en målskillnad på plus 15 så nu gäller det att börja producera framåt. Vi hoppas att det börjar redan imorgon!

Author: Martin