Säsongens bottennapp

Först och främst ber vi om ursäkt för den sena uppdateringen, men att börja jobba igen var en chock för de båda bloggarna och vi är helt enkelt inte riktigt i fas med våra liv.

Efter ett långt juluppehåll var det i tisdags äntligen dags för elitseriebandy i Stinsen Arena igen. Året började också med en repris av förra årets sista match då Kareby IS åter stod för motståndet. Rosabollen tror dock att jul och nyårsmaten satt sig på benen hos våra tjejer för under matchen var vi inte med på banan. Gästerna var betydligt mer på tårna än vad NT var och redan efter sju minuter stod det 0-2 till Kareby, NT lyckades reducera ledningen i den 14:e matchminuten på frislag genom Emelie Åkerlund.

Därefter skulle det rinna i väg betydligt till gästernas favör och när vi gick till halvtidsvila så var det med en 1-4 ledning för gästande Kareby. Istället gladdes vi oss åt att vi hade en Christer Johansson på strålande humör jämte oss i speakerbåset, lägg därtill att vi fick besök av en strålande glad Camilla Johansson från Kareby som trots sin något tveksamma utvisning underhöll oss ordentligt under sina 10 minuter på botbänken, det tackar vi för!

Under andra halvlek fortsatte mönstret och Kareby gjorde ytterligare fem mål och bästa målskytt för Kareby blev Ida Friman som stod för fyra av Karebys nio mål, slutresultatet skrevs till 1-9.

Under andra halvlek fick vi besök av Anna-Maja Blom på NTs botbänk och Anna-Maja förtjänar ett omnämnande då hon tog tåget ner från Stockholm dagen innan tenta för att kunna delta i matchen och därefter satte sig på nattåget för att hinna upp till Stockholm igen för att skriva sin anatomitenta, rosabollen sänder sina lyckoönskningar och hoppas på ett gott resultat.

I övrigt är det inte mycket att orda kring matchen, NT var helt enkelt inte med på banan utan vi glömmer och gör om i helgen när det är dags att åka till Zinkensdamm för att möta Hammarby. Rosabollen kommer inte att åka till Stockholm i helgen utan önskar tjejerna stort lycka till!

//Rosabollen