Avgörande väntar mot VAIK

I morgon lördag klockan 12:00 är det avslag på Tingvalla i matchen mellan Västerstrand och Nässjö. Förutsättningarna är glasklara. Vinner vi blir det kvartsfinal, förlorar vi eller spelar vi lika så är säsongen över.

Rosabollen kommer jobba för att säsongen ska fortsätta ett tag till och vi lovar att hjälpa till så gott det går från läktaren. Det ska också bli kul att kastas 40 år bakåt i tiden och få uppleva öststatskänslan som Tingvalla så troget levererar!

Västerstrand har gjort riktigt starka matcher på slutet och har radat upp storsegrar vilket har resulterat i en riktigt bra målskillnad. Det gör att vi inte kan gå vidare vid ett oavgjort resultat utan endast seger räknas. Får vi bara igång spelet och minimerar misstagen i försvaret bör vi dock ha en riktigt god chans att vinna matchen.

Senaste mötet hemma i Nässjö slutade 3-3 efter en sen kvittering av NIF. Den matchen tycker jag inte vi kom upp i normal standard vilket också gjorde att det var trögt både framåt och bakåt. I morgon vill vi se det fina spelet som tjejerna visade upp i stormatchen mot Mölndal. Med den energin kan vi rubba vilket lag som helst!

Forza NIF!

Author: Martin