Tuff helg väntar för våra bandytjejer!

I helgen är det dags för två matcher i damallsvenskan södra. Tjejerna reser till Göteborg för match både lördag och söndag. Under lördagen ska tjejerna ställas mot tuffast möjliga motstånd i Kareby IS och tyvärr kan inte rosabollen närvara under morgondagen då det krockar med det som kallas familjeliv, bandy var ingen godtagbar ursäkt att missa föräldrarnas tjugofemte bröllopsdag vilket jag fick förklarat för mig av modern (om blickar kunde döda).

Men på söndag planerar vi att vara på plats på västkusten när tjejerna ska möta Mölndal då den matchen blev uppskjuten för ett par veckor sedan på grund av issituationen på Åby. Vi hoppas att vi åtminstone ska kunna resa hem på söndag med minst två poäng i bagaget, förhoppningen är att spelet äntligen ska lossna för tjejerna och vi ska få se prov på det fina spelet som presterades under fjolårssäsongen.

Dessutom vill rosabollen passa på att gratulera våra utomordentligt duktiga F17-tjejer som blivit uttagna i landslagets två landskamper mot Norge i slutet av December. Sanna Gustafsson och Agnes Sundell fick en direktplats i truppen medan Viktoria Bergström och Wilhma Lindholm får vara reserver på hemmaplan. Rosabollen säger GRATTIS TJEJER! Ta er till USA så vi har några att heja lite extra på borta i Minneapolis. För ja, rosabollen ska åka till Amerikat!

 

Vi återkommer på söndag efter en förhoppningsvis härlig bandyhelg!

/Fredrik

Author: Fredrik