F17-laget ångar på!

Bandyhelgen fortsatte under söndagen med F17-match och besök i Stinsen Arena av Tranås Bois. Dagen till ära blev undertecknad befordrad till lagledare vilket var en lärorik upplevelse. Båda lagen hade för dagen drabbats av visst manfall på grund av sjukdom och det var glest på respektive avbytarbänk.

Nässjö tog tidigt kommandot i matchen och i paus stod det 4-0 efter mål av Agnes Sundell, Cajsa Eriksson och Sanna Gustafsson x2. Nässjö pressade på ordentligt stundtals och hade många chanser som kunde resulterat i mål om inte Olivia Gransing hade stått på post i Tranås-målet. Olivia gör en riktigt bra match och stundtals såg hon ostoppbar ut mellan stolparna.

I andra halvlek tryter orken något för Tranås och Nässjö kan dryga ut sin ledning ordentligt och slutresultatet i matchen skrivs till 10-1 till NIF. Mål i andra halvlek gjordes av Cajsa Eriksson 2 mål och Sanna Gustafsson 4 mål.

Tranås mål gjordes av Wilma Wachenfelt på straff. Tjejerna gjorde en stabil match och visade att det finns mycket att hämta ur vårt F17-lag. Maria Sundberg visade återigen att hon tagit flera kliv i sitt spel sedan förra säsongen genom att verkligen ta tag i försvarsspelet och att hon vågar kliva upp i banan när tillfälle ges. Ida Gustafsson, yngst i laget gör förmodligen sin bästa match i F17-sammanhang. Men att framhäva någon framför någon annan en dag som denna är onödigt. Tjejerna gör helt enkelt en riktigt bra laginsats.

Nu är det uppehåll för landslagsläger nästa helg och då håller rosabollen tummarna för Sanna Gustafsson och Agnes Sundell som ska åka till Norge för sina första landskamper, stort lycka till säger vi!

Tills nästa gång, ha det gott i julstressen och ät mycket julmat!