Och det blev afton och det blev morgon det blev morgon den första dagen…

Efter en hektisk vecka med mycket förberedelser rullade så bussen äntligen från Skogsvallen vid 17:00 på torsdagseftermiddagen. Efter stopp i Eksjö, Tranås och Mjölby var alla ombord och en lång bussresa tog vid. Säsongen 15/16 var äntligen igång och lyckan var total efter det senaste halvårets turbulenta bandykänsloliv.

Resan i sig förflöt utan större bekymmer och strax innan vi nådde matstoppet i Ludvika höll Fillan i ett populärkulturellt melodikryss som roade den lilla skaran i bussen. Fillan är en folkbildare av rang och hennes klurigheter vet inga gränser. Bli inte förvånade om hon en dag står som utbildningsminister eller håller i PROs onsdagsbingo i Vaggeryd.

Slutdestinationen Edsbyn nåddes vid halv ett på natten och vi kunde inkvartera oss i Missionskyrkans mycket rymliga lokaler. De flesta var lättvaggade och snart rådde lugnet åter över Byn. Kort och gott mådde vi alla som kungligheter på stadsbesök i Bandyns rike.

Fredagsmorgonen kom och de flesta vaknade av skönsång då Sannas 16-årsdag firades med buller och bång, frukosten intogs efter en majestätisk insats av Martin då övriga matansvariga inte var särskilt morgonpigga. Efter att laget ägnat sig åt matchgenomgång och Rosabollen helt invaderat köket för att förbereda dagens lunch och middag så är det snart dags att bege sig bort till Svenska Fönster Arena för att se öppningsmatchen i World Cup Women som ska stå mellan IFK Nässjö och Record Irkutsk.

Vi återkommer efter matchen!

Forza IFK!