World Cup är över för i år

NT Bandy var i grupp tillsammans med Kareby IS, Record Irkutsk, Minneapolis Bandolier och Hammarby IF, vilket har inneburit bra motstånd hela vägen och det har varit ovärderligt för vårt lag att spela ihop sig mot lag som ligger på absolut högsta nivå, att Hammarby och Record Irkutsk dessutom gick till final visar på kvalitén som visades i vår grupp.

Tjejerna har visat vilken hög nivå de kan ligga på flera gånger under helgen och när de har spelat ihop sig framöver kommer NT Bandy bli svårstoppat i Elitserien för kunnandet finns där, det är många nya spelare som ska spela ihop sig tillsammans med nytt ledarskap, men det vi sett under helgen lovar mycket gott.

Helgen i övrigt har varit trevlig även för två semikockar i köket, det har varit fullt ös från första stund i fredags när tjejerna kom ända till köksstädningen var avklarad i morse runt kl 10, så ni får ursäkta om undertecknad inte väver ut orden i afton, hjärnan är lätt överarbetad.

Men från mitt och Martins håll vill vi tacka truppen för trevligt sällskap och att ni överlevde vår matlagning.

Nästa gång vi återkommer är den 12:e november när det är dags för seriepremiär hemma (fast borta för oss) i Tranås mot Hammarby IF.