Två trötta själar

God fredagkväll rosabollare!

Ni kanske har märkt att vi lyser med vår frånvaro, eller så har ni helt enkelt inte märkt ett dugg, men jag väljer att tro det första. Men december är utan tvekan den värsta månaden att leva om man nu tog det ödesdigra beslutet att utbilda sig till lärare, Martin arbetade hårt på att förklara detta för mig när jag beslöt mig att söka till lärarutbildningen. Men ung och naiv som jag var så tänkte jag, hur illa kan det vara? Det är alltså totalt kaos i vårt yrkesliv och då får den fantastiska sporten bandy stryka på foten lite. Planen från början var att åka till Kungälv i söndags och kolla på tjejerna, men det fick helt enkelt ställas in då tiden inte fanns. Ni ska dock inte behöva läsa om två lärares obefintliga lediga tid så här i december. Men vi kommer inte heller att åka till Västerås imorgon utan vi kommer befinna oss i Nässjö stadskyrka för att servera glögg åt klubben, så ska ni på kyrkans julkonsert imorgon så stanna till och ge oss en kram, det behöver vi båda två 😉

När vi har läkt våra utarmade själar så återkommer vi till onsdagens hemmamatch mot Kareby IS.

Tills dess, keep calm and love bandy!