Sharing is caring (Rosabollen <3 Malmbäck)

Idag har Rosabollen lånat ut sin kompetens som matchfunktionärer till Malmbäcks IF under Stinsen Arena Cup som går av stapeln under helgen i just…ja, ni fattar, Stinsen Arena. Bandyvärlden är liten och det gäller att hjälpas åt när det finns möjlighet, därför befann sig Rosabollen i Stinsen Arena klockan 08:00 i morse då första matchen skulle gå av stapeln redan kl 09:00. Tillsammans med Christer Johansson, som anmält sig att arbeta som speaker även för IFK Nässjö i vinter, styrde vi upp förmiddagen galant, det är ordning och reda när två nuvarande och en före detta skollärare sköter spakarna.

Vi ville självklart visa vår välvilja under hela dagen och har således sett mycket underhållande bandy och mycket mindre underhållande bandy. Nu har vi landat i vårt andra hem hos bandymamma-bandyTina för att avnjuta en mindre tacobuffé tillsammans med familjen Gustafsson med tillägg av Vilma Josefsson från Söråker (ja vi dinerar med fienden ikväll).

Slutligen måste vi passa på att gratulera vår nummer 11 Sanna Gustafsson till att återigen ha blivit uttagen i F17-landslagstruppen.

2 reaktion på “Sharing is caring (Rosabollen <3 Malmbäck)”

  1. Nå forstår vi hvorfor dere ikke er og heier på oss (Høvik) i Sapa Arena i Vetlanda. Vi skulle behøve den fantastiske supporten fra RosaBollen i vår siste gruppspillkamp mot Västerås. Håper vi kan være tilbake i Nässjö om ikke alt for lenge .. 🙂

    1. Vi hade gärna varit och stöttat Hövik. Men tiden och orken har inte riktigt funnits i nuläget. Men vi såg ett par matcher och vilket kliv framåt ni har tagit. Väldigt roligt att se.

Kommentarer inaktiverade.